Diamonds tryout!

Vill du bli en del av Diamondaa family?
Vill du utvecklas till ditt yttersta och få lära känna och spendera tre gånger i veckan med underbara diamanter och tränare? Vill du skapa ett speciellt band mellan 23 andra tjejer? Då borde du verkligen komma på våran tryout!
ALLA ÄR VÄLKOMMNA! Dynamite Diamonds är ett junior avancerat lag. Därför är det bra om du kan avancerad gymnastik eller vart en gammal gymnast eller cheerleader!
För att anmäla dig joina vårat event på facebook!
https://www.facebook.com/events/140531082802939/?ref=notif&notif_t=plan_user_invited
 
All info i länken!!
 
 
 

De senste veckorna

Hejhej!
Tänkte berätta lite om de senaste veckorna!
För två veckor sedan så sov bästavännen Flisan hos mig och dagen efter sov jag hos henne och sedan åkte vi till SM! Det var första gången jag tävlade SM, bara tävlat RM förra året. 
Det gick super bra! Men Shille i vårat lag fick knätt ur led 10min innan vi skulle tävla så det blev liite kaos och hon kunde inte vara med. Men när det var dags att köra kunde det inte gått bättre! 
Jag och Flisan dansar brevid varandra så påväg till dansen typ gjorde vi "cheerfaces" mot varandra eftersom vi var såååå sjukt glada, hahah, det kunde inte gått bättre!! Vi kom på tredje plats och vi var ricktigt nöjda!
Efter SM har inte mycket hänt, massa träningar där vi fått prova på massa nytt och det har vart askul!
 
Förra helgen så var ju eurovision song contest och mamma jobbade och Chris sov hos en kompis så Flisan sov hos mig och vi gjorde inget särskilt, myste framför tven typ. Dagen efter så sågs vi med Ida, Becco och Fanny innan träningen. Och i helgen kanske jag ses med Flisan och hämtar upp några grejer jag köpt.
 
Som ni nog märker har inte mycket hänt, 
Har haft SM och vart med Flisan mycket!
Här är lite foton från de senaste veckorna
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0